Απαγόρευση κυκλοφορίας: 20 παράτολμοι δοκίμασαν τα μπλόκα στις Εθνικές οδούς

Έλεγχοι από αστυνομικούς για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού
Έλεγχοι από αστυνομικούς για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού EUROKINISSI

Την επιβολή προστίμου 300 ευρώ και αφαίρεσης πινακίδων για 60 ημέρες εισέπραξαν 20 παραβάτες το Σάββατο που θέλησαν να ταξιδέψουν εκτός πόλεων. Ξεπέρασαν τους 32.000 οι παραβάτες

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα λόγω κορονοϊού, από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 20 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στην Αττική, 4 στην Κεντρική Μακεδονία, δύο στην Πελοπόννησο, δύο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ένας στη Δυτική Ελλάδα και ένας στη Δυτική Μακεδονία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 17 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Πρόσθετα σημειώθηκαν 686 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 200 στην Αττική, 86 στη Θεσσαλονίκη, 61 στην Κεντρική Μακεδονία, 58 στη Δυτική Ελλάδα, 54 στην Κρήτη, 41 στη Στερεά Ελλάδα, 38 στην Πελοπόννησο, 38 στα Ιόνια Νησιά, 32 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 29 στη Θεσσαλία, 23 στο Νότιο Αιγαίο, 13 στην Ήπειρο, 12 στο Βόρειο Αιγαίο και ένας στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 32.278 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Απαγόρευση Κυκλοφορίας, Covid-19
SHARE:

24Media Network