Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη άποροι, μακροχρόνια άνεργοι και πολύτεκνοι σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα

A man walks past a closed store at Modiano covered market in Thessaloniki, Greece, on Monday, May 11, 2015.
A man walks past a closed store at Modiano covered market in Thessaloniki, Greece, on Monday, May 11, 2015. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Τι προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας για τους δημότες που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση. Ποιους αφορά

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου Δραπετσώνας, που εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο Δήμος απαλλάσσει από τα δημοτικά τέλη τους μακροχρόνια άνεργους, τους άπορους, τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους που εξομοιώνονται με τους πολύτεκνους, όπως ο Νόμος ορίζει, τους ανάπηρους με ποσοστό αναπηρία από 80%, ενώ μειώνει κατά 50% τα δημοτικά τέλη για ανάπηρους με ποσοστό αναπηρία από 67%.

Η απαλλαγή αφορά στην κατοικία διαβίωσης και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ν' απευθυνθούν στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Δημαρχείο Κερατσινίου, τηλέφωνο 213 2074719 & 720, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται.

«Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την μνημονιακή πολιτική λιτότητας. Στόχος μας είναι να μειωθούν σταδιακά τα δημοτικά τέλη για το σύνολο των δημοτών, οι οποίοι για χρόνια πληρώνουν περισσότερα για υπηρεσίες που διαλύονταν και χειροτέρευαν. Στόχος μας να έχουμε μία πόλη καλύτερη, με καλύτερες υπηρεσίες και με τους ανθρώπους "όρθιους"» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: