Απεργία: Κλειστοί οι κεντρικοί σταθμοί του Μετρό κατ’ εντολή της ΕΛΑΣ

Απεργία: Κλειστοί οι κεντρικοί σταθμοί του Μετρό κατ’ εντολή της ΕΛΑΣ
Απεργία στο μετρό ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Κλειστοί θα παραμείνουν κεντρικοί σταθμοί του Μετρό, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, παρά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ,να εργζαστούν 12-4 προκειμένου για την διευκόλυνση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης (8/3).

Παρά την ανακοίνωση των σωματείων των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ., σύμφωνα με την οποία οι συρμοί του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Τραμ θα λειτουργήσουν από το πρωί έως το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετήσαν όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου, η Eλληνική Αστυνομία ανακοίνωσε το “κλείσιμο” κεντρικών σταθμών του Μετρό.

Συγκεκριμένα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί “Σύνταγμα”, “Πανεπιστήμιο”, “Ομόνοια”, “Μοναστηράκι” και “Ευαγγελισμός” και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Σημειώνεται ότι κατόπιν απόφασης των σωματείων εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ, οι συρμοί του Μετρό στις Γραμμές 2 & 3, θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα λόγω της συμμετοχής στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ.

Η Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά” και το Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα