Απίστευτη ανευθυνότητα: Οδηγός του ΚΤΕΛ κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Απίστευτη ανευθυνότητα: Οδηγός του ΚΤΕΛ κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρπενησίου, αφού ο οδηγός καταπατώντας τον ΚΟΚ έκανε συνεχόμενες επικίνδυνες προσπεράσεις σε διπλή γραμμή - "Δεν έγινε και τίποτα" λέει κυνικά ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ,που έσπευσε να τον καλύψει.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει την «τρελή» πορεία που ακολούθησε υπεραστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ Καρπενησίου.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το lamiareport.gr, φαίνεται ο οδηγός του ΚΤΕΛ που κινείται προς Λαμία, να κάνει συνεχόμενες επικίνδυνες προσπεράσεις σε διπλή γραμμή, λίγο πριν τη γέφυρα του Σταυρού.

ADVERTISING

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Για την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του οδηγού ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και «μπλόκαρε» το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρπενησίου στην είσοδο της Λαμίας στο Παγκράτι.

Το χειρότερο είναι πως ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρπενησίου προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε δηλώσεις του λέει πως σ' αυτό τον δρόμο κινούνται φορτηγάκια και τρακτέρ και πως αν δεν γίνουν οι προσπεράσεις το λεωφορείο θα πραγματοποιεί την διαδρομή σε 4 ώρες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network