Απίστευτη καταγγελία! Ξέθαψαν νεκρό χωρίς να ενημερώσουν την οικογένεια του

Απίστευτη καταγγελία! Ξέθαψαν νεκρό χωρίς να ενημερώσουν την οικογένεια του

Στη θέση του πατέρα της, μία γυναίκα στην Κρήτη, βρήκε θαμμένη μία άλλη γυναίκα. Δεν είχε προηγηθεί, όπως καταγγέλλει, ενημέρωση της ίδιας και της οικογένειάς της

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση βιώνει η οικογένεια της κας Μ.Μ., καθώς μετά από επίσκεψη της ίδιας στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου ανήμερα των Χριστουγέννων διαπίστωσε ότι ο τάφος του πατέρας της… είχε κάνει φτερά!

Αντίθετα, όπως η ίδια έκπληκτη διαπίστωσε, εκεί όπου ήταν θαμμένος ο πατέρας της, τώρα είναι θαμμένη μία γυναίκα.

Μάλιστα αυτοί που έκαναν την εκταφή, δεν μπήκαν στο κόπο να απομακρύνουν εικόνες και άλλα αντικείμενα που είχαν βάλει οι συγγενείς του, αλλά υπήρχαν ακόμη πάνω στον τάφο.

Εξάλλου από αυτά κατάλαβε η κα Μ.Μ. ότι επρόκειτο για τον τάφο του πατέρα της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, ουδέποτε η οικογένεια της ενημερώθηκε για την εκταφή, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζουν τώρα πού βρίσκονται τα οστά του πατέρα της.

Η ίδια επικοινώνησε με τον εφημέριο του κοιμητηρίου, ο οποίος έκπληκτος από το γεγονός προσπάθησε να τη βοηθήσει, ανοίγοντας της το οστεοφυλάκιο, προκειμένου να βρεθούν τα οστά του πατέρα της.

Τα οστά όμως δεν υπήρχαν πουθενά. Η οικογένεια της κας Μ.Μ. είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη, καθώς θεωρεί ότι ένα τέτοιο γεγονός είναι ανεπίτρεπτο, τη στιγμή που ο εκλιπών είχε οικογένεια και έπρεπε να ενημερωθεί.

Πηγή: cretapost.gr

SHARE:

24Media Network