Από 80% - 100% η πληρότητα των καταλυμάτων για τις γιορτές

Χριστούγεννα
Χριστούγεννα EUROKINISSI

Ικανοποιημένοι οι εμφανίζονται οι ξενοδόχοι από τις πληρότητες των εορτών, ενώ στα ίδια επίπεδα με πέρυσι αναμένεται να κινηθεί η αγορά, όπως δήλωσαν στον News 24/7 στους 88,6 παράγοντες της αγοράς.

Στο 100% η πληρότητα των καταλυμάτων για την Πρωτοχρονιά και στο 80% για τα Χριστούγεννα, όπως δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Καλημέρα όλη μέρα" με την Ζηνοβία Σαπουνά, ο Γρηγόρης Τάσσιος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων. Όπως είπε, η εικόνα είναι πολύ καλή για το 10ήμερο των γιορτών, ωστόσο τα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας αντιμετωπίζουν προβλήματα τις υπόλοιπες περιόδους.

“Πελάτες τους πια είναι μόνο οι μετανάστες μέσω των προγραμμάτων φιλοξενίας της Ύπατης Αρμοστείας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, στα ίδια επίπεδα με πέρυσι εκτιμά ότι θα κινηθεί η αγορά τις μέρες των γιορτών ο Σύμβουλος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Διονύσης Τοπιζόπουλος που μίλησε στο σταθμό μας. Τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για αύξηση της κατανάλωσης και ζήτησε από τους καταναλωτές να μην  περπατήσουν τα Χριστούγεννα μόνο στους κεντρικούς δρόμους με τα πολυκαταστήματα.

SHARE:

24Media Network