Από την Ελλάδα τα δύο 11χρονα αγόρια που απήγαγαν στην Κύπρο

Από την Ελλάδα τα δύο 11χρονα αγόρια που απήγαγαν στην Κύπρο
Τα δύο 11χρονα αγόρια που απήχθησαν από το σχολείο τους στην Κύπρο

Σοκ προκαλεί σε Κύπρο και Ελλάδα η απαγωγή των δύο μικρών φίλων το πρωί, την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο τους στη Λάρνακα.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στην Κύπρο προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο 11χρονα αγόρια που απήγαγε άγνωστος άνδρας έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τους Θεμιστοκλή Ντογκλή και Φίλιππο Σταματάκη, οι γονείς των οποίων είναι Έλληνες που εργάζονται στην Κύπρο και οικογενειακοί φίλοι. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία των παιδιών, ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία τηλ 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο πατέρας του ενός παιδιού είναι ορθοπεδικός από την Ελλάδα και εργάζεται στο νοσοκομείο Λάρνακας, όπως και η μητέρα του που είναι νοσηλεύτρια.

Οι κυπριακές αρχές βρίσκονται επί ποδός, έχοντας αποκλείσει δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια και πραγματοποιώντας εξονυχιστικούς ελέγχους.

Τα αγόρια φαίνεται να απήγαγε άνδρας ηλικίας 50 – 60 ετών, περίπου 100 κιλών και ύψους μέχρι 1,75, που φορούσε μαύρη φανέλα με πολύχρωμο μοτίβο στο μπροστινό της μέρος, ενώ έχει δεμένο το δεξί του χέρι με γάζα, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλούνται κυπριακά ΜΜΕ.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα