Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη με τη χειροβομβίδα

Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη με τη χειροβομβίδα
EUROKINISSI

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκε ο συνατγματάρχης που συνελήφθη μετά απο ληστεία στην Αργυρούπολη. Τι αναφέρει το κατηγορητήριο.

Ποινική δίωξη για την κατηγορία της ληστείας κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του συνταγματάρχη που συνελήφθη χθες για ληστεία σε τράπεζα στην Αργυρούπολη, κατά την διάρκεια της οποίας φέρεται να χρησιμοποίησε πλαστική χειροβομβίδα.

Στο κατηγορητήριο σε βάρος του στρατιωτικού αναφέρεται πως είναι ο δράστης ληστειών, σε Νέα Σμύρνη, Παλ.Φάληρο και Αργυρούπολη από τις οποίες απέσπασε χρηματικό ποσό περίπου 10.000 ευρώ.

ADVERTISING

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Ο συνταγματάρχης συνελήφθη λίγο μετά την διάπραξη της ληστείας και όπως διαπιστώθηκε, ο 53χρονος κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για τα αδικήματα της Πλαστογραφίας, Υπεξαίρεσης, Απάτης και Δόλιας αποδοχής Υπηρεσιών, ενώ τις ληστείες τις απέδωσε στα «μπλεξίματά» του με τοκογλύφους.

Ως προς τον τρόπο δράσης, εισερχόταν στα καταστήματα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χρησιμοποιώντας χειρουργική μάσκα, προσποιούμενος τον πελάτη και αφού ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους με την αντικειμένου που παρουσίαζε ως εκρηκτικό μηχανισμό-χειροβομβίδα, αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια διέφευγε από τη βοηθητική πόρτα (έφοδο κινδύνου) του καταστήματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ληστεία, Τράπεζα
SHARE:

24Media Network