news 24/7

ΤΡΑΠΕΖΑ

Τράπεζα. Φωτογραφία αρχείου  (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες"

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Τράπεζες: Περισσότερες "τολμηρές ενέργειες" για τις χρεώσεις περιμένει η κυβέρνηση

Θετικό βήμα χαρακτήρισε ο Πέτσας την αναπροσαρμογή των αυξήσεων στις προμήθειες που ανακοίνωσαν τέσσερις τράπεζες, ζήτησε όμως περισσότερα. Αύριο το φορολογικό νομοσχέδιο

Στιγμιότυπο από την συνάντηση Γεννηματά - Στουρνάρα

Γεννηματά σε Στουρνάρα: Εξυγίανση των τραπεζών δεν σημαίνει μαζικοί πλειστηριασμοί

Στη συνάντηση με τον κεντρικό τραπεζίτη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι το ΚΙΝΑΛ καταθέτει άμεσα, τροπολογία για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ανάληψη από ΑΤΜ.

Χρεώσεις τραπεζών: Πληρώνεις και για τα πιο απλά και αυξάνουν τα κέρδη τους

Προμήθειες εισπράττονται πλέον όχι μόνο για τις συνήθεις τραπεζικές συναλλαγές, όπως τα εμβάσματα, αλλά και για σειρά υπηρεσιών που μέχρι σήμερα παρέχονταν δωρεάν στους πελάτες των τραπεζών. Παράλληλα, αυξάνεται η κερδοφορία από τις προμήθειες.

Η HSBC θα καταργήσει επιπλέον 10.000 θέσεις εργασίας

Η HSBC θα καταργήσει επιπλέον 10.000 θέσεις εργασίας

Σύμφωνα με τους Financial Times, οι νέες απολύσεις αφορούν κυρίως καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας και εγγράφονται στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας μείωσης του κόστους την οποία εξήγγειλε ο νέος επικεφαλής της τράπεζας, Νοέλ Κουίν

Το υπουργείο Οικονομικών

Άθλος παραμένει η εκκαθάριση των κόκκινων δανείων από τον "Ηρακλή"

Παρά το γεγονός ότι το σχέδιο "Ηρακλής" για την ταχεία εκκαθάριση των κόκκινων δανείων βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται ότι η κάθε μια από τις εμπορικές τράπεζες θέλει έναν δικό της άθλο.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Πρόστιμο 5,1 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς από την ΕΚΤ

Το πρόστιμο αφορά εγγυήσεις τις οποίες κατείχε ως εξασφάλιση για την αποπληρωμή των δανείων που χορηγήθηκαν σε ορισμένους μη ενήμερους πελάτες-δανειολήπτες, ώστε να αγοράσουν μετοχές τις τράπεζας. Η απάντηση της τράπεζας.

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς μεταξύ των 130 τραπεζών που υπέγραψαν τις παγκόσμιες Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής

Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν η μόνη ελληνική τράπεζα που συμμετείχε στη διαμόρφωση των έξι παγκόσμιων Αρχών, μαζί με άλλες 29 τράπεζες από όλο τον κόσμο.

Η Πρόεδρος της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας Τζάνετ Γέλεν

Η Fed αναμένεται να μειώσει τα επιτόκια την Τετάρτη

Η εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου προστέθηκε στη λίστα των κινδύνων που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία, η οποία έχει ήδη επιβραδυνθεί λόγω των συνεχιζόμενων εμπορικών εντάσεων και της αδυναμίας της παγκόσμιας οικονομίας.

Κατάστημα της τράπεζας Eurobank

Eurobank: Νέα στεγαστικά δάνεια με σταθερή δόση για πάντα

Η Eurobank δίνει σήμερα τη δυνατότητα, σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ακίνητο, να γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια τις δόσεις που θα καταβάλλει μέχρι την εξόφληση του δανείου του. Οικονομική προέγκριση του δανείου εντός 3 εργασίμων ημερών.

Moody's

Θεσμικές και αναπτυξιακές αδυναμίες βλέπει για την Ελλάδα η Moody’s

Ποιοι είναι οι παράγοντες που θα κρίνουν την αναβάθμιση της χώρας μας, σύμφωνα με τον Οίκο Moody's - Τονίζει ότι η αξιολόγηση θα μπορούσε να αναβαθμιστεί, αν η νέα κυβέρνηση συνέχιζε να εφαρμόζει τις δεσμεύσεις που δόθηκαν στην ευρωζώνη.

Γιάννης Στουρνάρας

Στουρνάρας: "Τάσσομαι υπέρ της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων"

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε ομιλία του σε συνέδριο του Πανεπιστημίου Κρήτης εξήρε τον ρόλο της ΕΚΤ, τονίζοντας ότι χρειάζεται η συνδρομή της δημοσιονομικής πολιτικής σε όποιες χώρες διαθέτουν επαρκή χώρο.

Γιάννης Στουρνάρας

Τα μηνύματα του Γιάννη Στουρνάρα

Τι θα ζητήσει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος με την ετήσια έκθεσή του στην Γενική Συνέλευση των μετόχων το μεσημέρι σήμερα. Γιατί τάσσεται υπέρ της αλλαγής του μείγματος πολιτικής με μειώσεις φόρων και επαναδιαπραγμάτευση των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2% του ΑΕΠ

Τράπεζα της Ελλάδος

Απάντηση Πάσχα - συνεργάτη Στουρνάρα: Ουδέποτε είχα, ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο

Απάντηση του Γ. Πάσχα, διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών της ΤτΕ σε δημοσίευμα εφημερίδας - Κάνει λόγο για συκοφαντικό δημοσίευμα και επιφυλάσσεται για συνέχεια στα δικαστήρια.

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία "Θεοχαράκης Α.Ε."

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 όσο και εκτός

Χαρτονομίσματα

Διεύρυνση ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών το πρώτο δίμηνο φέτος

Διεύρυνση παρουσίασε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών τόσο το Φεβρουάριο , όσο και το πρώτο δίμηνο φέτος. Κυριότερο αίτιο η αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών, που εν πολλοίς αντανακλά την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου καυσίμων. Αναλυτικά στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η τέταρτη δημοπρασία του properties4sale.gr-Υπό πώληση 33 ακίνητα με συνολικό τίμημα €3,8 εκατ.

Nέα πώληση 33 ακινήτων πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω της 4ης δημοπρασίας του properties4sale.gr, που διοργανώνει η Τράπεζα από κοινού με τη θυγατρική της Πειραιώς Real Estate. To τίμημα συνολικά ανήλθε σε 3,8 εκατ ευρώ. Ενδιαφέρον συμμετοχής εκδήλωσαν παραπάνω από 460 φυσικά και νομικά πρόσωπα

Λογότυπο της Εθνικής Τράπεζας

Θεσσαλονίκη: Δίωξη κατά διευθυντικών στελεχών της Εθνικής Τράπεζας

Για την υπόθεση με τις κλοπές στις θυρίδες - Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς που αναμένεται να καλέσει για απολογία τους εμπλεκόμενους το προσεχές χρονικό διάστημα