news 24/7

ΤΡΑΠΕΖΑ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Πρόστιμο 5,1 εκ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς από την ΕΚΤ

Το πρόστιμο αφορά εγγυήσεις τις οποίες κατείχε ως εξασφάλιση για την αποπληρωμή των δανείων που χορηγήθηκαν σε ορισμένους μη ενήμερους πελάτες-δανειολήπτες, ώστε να αγοράσουν μετοχές τις τράπεζας. Η απάντηση της τράπεζας.

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς μεταξύ των 130 τραπεζών που υπέγραψαν τις παγκόσμιες Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής

Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν η μόνη ελληνική τράπεζα που συμμετείχε στη διαμόρφωση των έξι παγκόσμιων Αρχών, μαζί με άλλες 29 τράπεζες από όλο τον κόσμο.

Η Πρόεδρος της Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας Τζάνετ Γέλεν

Η Fed αναμένεται να μειώσει τα επιτόκια την Τετάρτη

Η εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου προστέθηκε στη λίστα των κινδύνων που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία, η οποία έχει ήδη επιβραδυνθεί λόγω των συνεχιζόμενων εμπορικών εντάσεων και της αδυναμίας της παγκόσμιας οικονομίας.

Κατάστημα της τράπεζας Eurobank

Eurobank: Νέα στεγαστικά δάνεια με σταθερή δόση για πάντα

Η Eurobank δίνει σήμερα τη δυνατότητα, σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ακίνητο, να γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια τις δόσεις που θα καταβάλλει μέχρι την εξόφληση του δανείου του. Οικονομική προέγκριση του δανείου εντός 3 εργασίμων ημερών.

Moody's

Θεσμικές και αναπτυξιακές αδυναμίες βλέπει για την Ελλάδα η Moody’s

Ποιοι είναι οι παράγοντες που θα κρίνουν την αναβάθμιση της χώρας μας, σύμφωνα με τον Οίκο Moody's - Τονίζει ότι η αξιολόγηση θα μπορούσε να αναβαθμιστεί, αν η νέα κυβέρνηση συνέχιζε να εφαρμόζει τις δεσμεύσεις που δόθηκαν στην ευρωζώνη.

Γιάννης Στουρνάρας

Στουρνάρας: "Τάσσομαι υπέρ της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων"

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε ομιλία του σε συνέδριο του Πανεπιστημίου Κρήτης εξήρε τον ρόλο της ΕΚΤ, τονίζοντας ότι χρειάζεται η συνδρομή της δημοσιονομικής πολιτικής σε όποιες χώρες διαθέτουν επαρκή χώρο.

Γιάννης Στουρνάρας

Τα μηνύματα του Γιάννη Στουρνάρα

Τι θα ζητήσει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος με την ετήσια έκθεσή του στην Γενική Συνέλευση των μετόχων το μεσημέρι σήμερα. Γιατί τάσσεται υπέρ της αλλαγής του μείγματος πολιτικής με μειώσεις φόρων και επαναδιαπραγμάτευση των πλεονασμάτων από το 3,5% στο 2% του ΑΕΠ

Τράπεζα της Ελλάδος

Απάντηση Πάσχα - συνεργάτη Στουρνάρα: Ουδέποτε είχα, ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο

Απάντηση του Γ. Πάσχα, διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών της ΤτΕ σε δημοσίευμα εφημερίδας - Κάνει λόγο για συκοφαντικό δημοσίευμα και επιφυλάσσεται για συνέχεια στα δικαστήρια.

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία "Θεοχαράκης Α.Ε."

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 όσο και εκτός

Χαρτονομίσματα

Διεύρυνση ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών το πρώτο δίμηνο φέτος

Διεύρυνση παρουσίασε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών τόσο το Φεβρουάριο , όσο και το πρώτο δίμηνο φέτος. Κυριότερο αίτιο η αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών, που εν πολλοίς αντανακλά την αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου καυσίμων. Αναλυτικά στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος

Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η τέταρτη δημοπρασία του properties4sale.gr-Υπό πώληση 33 ακίνητα με συνολικό τίμημα €3,8 εκατ.

Nέα πώληση 33 ακινήτων πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω της 4ης δημοπρασίας του properties4sale.gr, που διοργανώνει η Τράπεζα από κοινού με τη θυγατρική της Πειραιώς Real Estate. To τίμημα συνολικά ανήλθε σε 3,8 εκατ ευρώ. Ενδιαφέρον συμμετοχής εκδήλωσαν παραπάνω από 460 φυσικά και νομικά πρόσωπα

Λογότυπο της Εθνικής Τράπεζας

Θεσσαλονίκη: Δίωξη κατά διευθυντικών στελεχών της Εθνικής Τράπεζας

Για την υπόθεση με τις κλοπές στις θυρίδες - Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς που αναμένεται να καλέσει για απολογία τους εμπλεκόμενους το προσεχές χρονικό διάστημα