Αρκίτσα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα αντί να μπει στο πλοίο

Αρκίτσα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα αντί να μπει στο πλοίο
lamiareport

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι Αρκίτσας. Οδηγός αντί να επιβιβαστεί στο ferry boat, έβαλε όπισθεν και έπεσε στη θάλασσα.

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου στο λιμάνι της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, στη διάρκεια ελιγμών για να μπει στο πλοίο “Αιδηψός”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το LamiaReport, οι επιβαίνοντες ήταν δύο ηλικιωμένοι. Κατά τη διάρκεια επιβίβασης τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός αντί να επιβιβαστεί στο ferry boat, έβαλε όπισθεν και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα  ένας λιμενικός έπεσε στη θάλασσα, διαπιστώνοντας αρχικά ότι ο οδηγός είχε βγει από το όχημα, αλλά η γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη σε αυτό. Αφού κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να τη βγάλει από το αυτοκίνητο και να τη φέρει στην επιφάνεια, ενώ βοήθησε και τον ηλικιωμένο άνδρα να φτάσει στην ακτή.

Στη συνέχεια το ζευγάρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και την παροχή πρώτων βοηθειών. «Δεν έκανα τίποτα άλλο παρά μόνο το καθήκον μου και νομίζω ότι έπραξα ότι θα έκανε οποιοσδήποτε συνάδελφος βρισκόταν στη θέση μου», δήλωσε στο LamiaReport ο λιμενικός ο οποίος είναι από την Αταλάντη και υπηρετεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο Λιμενικό Φυλάκιο Αρκίτσας. Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα