Αττικό: Γιατί ο 59χρονος τραυμάτισε τη νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε

Στιγμιότυπο από το "Αττικόν" Νοσοκομείο
Στιγμιότυπο από το "Αττικόν" Νοσοκομείο EUROKINISSI

Ο ασθενής δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε χειρουργηθεί πρόσφατα για όγκο. Οι Αρχές αποδίδουν την πράξη του στη μεγάλη πίεση που ενδεχομένως αντιμετώπιζε από την πάθηση με την οποία είχε διαγνωσθεί.

Στην μεγάλη ψυχολογική πίεση που ενδεχομένως είχε δεχθεί από την πάθηση που αντιμετώπιζε ο 59χρονος αποδίδουν οι Αρχές τις πράξεις του στο Αττικό Νοσοκομείο, αφού δεν προέκυψε να αντιμετώπιζε από πριν ψυχολογικά προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποια ένταση.

Ο 59χρονος άντρας από την Αλβανία είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στις 24 Αυγούστου και κόντευε να πάρει εξιτήριο.

Για άγνωστους λόγους, χτύπησε το κουδούνι του δωματίου του, κάλεσε την νοσοκόμα και όταν εκείνη μπήκε στο δωμάτιο, όντας κρυμμένος εκείνος πίσω από την πόρτα, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι του φρούτου που είχε κρατήσει από το γεύμα του, τραυματίζοντάς την στον αυχένα.

Την γυναίκα κυριολεκτικά έσωσε ένας άλλος ασθενής από διπλανό δωμάτιο που χτύπησε με στατώ ορού τον δράστη για να τον διώξει μακριά της και από την φασαρία, έσπευσαν και άλλα άτομα του προσωπικού. Ο 59χρονος τράπηκε σε φυγή τότε και απομακρύνθηκε από τον 1ο όροφο της θωρακοχειρουργικής πτέρυγας όπου νοσηλευόταν. Στη συνέχεια, ανέβηκε από τις σκάλες στον 5ο όροφο και αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: