Αξιωματικός τροχαίας: Το ρεύμα προς Αθήνα ήταν ανοιχτό για να φεύγει ο κόσμος από το Μάτι

Αξιωματικός τροχαίας: Το ρεύμα προς Αθήνα ήταν ανοιχτό για να φεύγει ο κόσμος από το Μάτι
Κυκλοφοριακό χάος την ημέρα της φωτιάς Eurokinissi

Τις εφιαλτικές στιγμές της φωτιάς στο Μάτι από μία άλλη οπτική γωνία, αυτή ενός υπαρχιφύλακα της Τροχαίας που προσπαθούσε να διαχειριστεί το χάος, έδωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπαρχιφύλακας Σταύρος Τσιροζίδης.

“Ο κόσμος ήθελε να πάει να σώσει την περιουσία του από τις φωτιές” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Βρε καλώς τους” με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Σταύρος Τσιροζίδης, υπαρχιφύλακας Β’ της τροχαίας ΒΑ Αττικής, ο οποίος ήταν μαζί με την ομάδα που είχε κλείσει τη Μαραθώνος την ημέρα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική.

Ο κ. Τσιροζίδης διευκρίνισε ότι η εκτροπή γινόταν στο ρεύμα προς Μαραθώνα, ούτως ώστε να μη μεταβούν εκεί άνθρωποι με τα οχήματά τους και εξήγησε ότι το ρεύμα προς Αθήνα ήταν ανοιχτό για να φεύγει ο κόσμος από το Μάτι.

Πρόσθεσε ότι οι εντολές που είχαν ως σώμα αφορούσαν μόνο τη Μαραθώνος, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τον έβριζε όλος ο κόσμος γιατί ήθελαν να πάνε να δουν τα σπίτια τους στο Μάτι.

Είπε μάλιστα ότι τον χτύπησε πολίτης, χωρίς να τον τραυματίσει, επειδή δεν τον άφησε να στρίψει στη Μαραθώνος προς Φλέμινγκ.

Ανέφερε περιστατικό με συνάδελφό του ο οποίος νοσηλεύεται καθώς τον χτύπησε αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οποίου ήθελε να πάει να δει αν έπαθε κάτι η περιουσία του.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα