Αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους

Αυτεπάγγελτη εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους
Καρέ από το σοκαριστικό βίντεο Glomex

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε παραγγελία για προκαταρκτικη έρευνα από Εισαγγελέα, με αφορμή το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με την κακοποίηση ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους.

Με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για άγρια κακοποίηση ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πεντέλη από τον γιο τους, ο οποίος απαιτεί να του δώσουν χρήματα.

Με αφορμή βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα, στο οποίο απεικονίζεται αποτρόπαια συμπεριφορά του γιου σε βάρος των 80χρονων γονιών του, ο Εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο την διαπίστωση αδικημάτων που αφορούν το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δημοσιοποίηση του φρικιαστικού υλικού, προσήλθαν στην Εισαγγελία συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού τα οποία φέρονται να επιβεβαίωσαν προφορικά ότι είναι πραγματικό το περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο και ότι φαίνεται να έχει έχει διαπραχθεί τον Ιούνιο του 2022. Ως εκ τούτου η Εισαγγελία δεν έχει δυνατότητα να διατάξει την σύλληψη του δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Παράλληλα η Εισαγγελία θα αναζητήσει αν υπάρχουν καταγγελίες παλαιότερες για την σοκαριστική υπόθεση για να τις συσχετίσει, εφόσον υπάρχουν, με την έρευνα που ξεκινά. Την πληροφορία για περιστατικά βίας που έχουν προηγηθεί του βιντεοσκοπημένου τα οποία έχουν καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, έδωσαν οι καταγγέλοντες που πήγαν στην Εισαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα