Κρήτη: Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Σήμερα η δίκη των Κρητικών που συνελήφθησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων.
Σήμερα η δίκη των Κρητικών που συνελήφθησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων. CRETAPOST.GR

Σήμερα η δίκη των Κρητικών που συνελήφθησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να δικαστούν σήμερα οι Κρητικοί που συνελήφθησαν την Παρασκευή στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης. Το Σάββατο πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι 7 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, φυσιγγίων, και μαχαιριών. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ADVERTISING

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε, υπό την εποπτεία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, μετά τα τελευταία κρούσματα εγκληματικής συμπεριφοράς που είχαν αναστατώσει φορείς και κατοίκους της περιοχής. Οι πυροβολισμοί στο κέντρο του Ασημίου μέρα μεσημέρι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές είχαν συλλάβει ένα ακόμη άτομο που με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα

Την ίδρυση αστυνομικού τμήματος και την ενίσχυση της αστυνόμευσης στο Ασήμι και σε όλη την επικράτειά του, διεκδικεί ο Δήμος Γόρτυνας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Δευτέρας 17/2, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της αντιμετώπισης των φαινομένων παραβατικότητας.

Αποφασίστηκε, επίσης, η δημιουργία επιτροπής που θα συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τα παραπάνω ζητήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Ναρκωτικά, Δικαιοσύνη
SHARE:

24Media Network