Αυτοί είναι οι νατοϊκοί που ξυλοκόπησαν τον Χανιώτη

Αυτοί είναι οι νατοϊκοί που ξυλοκόπησαν τον Χανιώτη

Οι Βρετανοί βρίσκονται στα Χανιά για να συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση και ξυλοκόπησαν αναίτια τον 37χρονο Χανιώτη

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί οι δύο νεαροί Βρετανοί στρατιωτικοί οι οποίοι επιτέθηκαν σε 37χρονο Χανιώτη αργά το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στην ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Οι δύο Βρετανοί βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Λίγο πριν τις 9.30, ανακοινώθηκε ότι η δίκη πήρε αναβολή για τις 28 Νοεμβρίου. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος κράτησης, ισχύει η διαδικασία του αυτοφώρου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αυτοί είναι οι νατοϊκοί που ξυλοκόπησαν τον Χανιώτη

Όπως ανάφερε το ίδιο το θύμα αλλά και ο δικηγόρος του στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε πάρει την ιατροδικαστική γνωμάτευση για τα τραύματα προκειμένου τα στοιχεία να προσκομιστούν στο δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άντρας δέχθηκε επίθεση από 4 Βρετανούς στρατιωτικούς στην οδό Τζανακάκη των Χανίων που τον κτύπησαν άσχημα μπροστά στη γυναίκα του. Φίλος του αναγνώρισε τους δύο βασικούς υπαίτιους της επίθεσης λίγο μετά, και οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι Βρετανοί βρίσκονται στα Χανιά για να συμμετέχουν σε στρατιωτική άσκηση. Ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη κατάσταση στην ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr, Χανιώτικα Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκλονίζει ο Χανιώτης που ξυλοκοπήθηκε από νατοϊκούς: 'Μου έλεγαν θα πεθάνεις'

SHARE: