Αυτοκτονία "βλέπουν" οι Αρχές στο Αττικό Άλσος

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα δικηγόρο που είχε εξαφανιστεί από χθες το βράδυ. Το πρωί δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο που δίκαζε και τον αναζητούσαν οι οικείοι του-Φέρεται να αντιμετώπιζε χρέη από τζόγο-Η σορός του εντοπίστηκε σε βράχια στο Αττικό Άλσος και ο θάνατός του εκτιμάται πως οφείλεται σε πτώση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στο Αττικό Άλσος, μετά την ανεύρεση πτώματος ενός νεαρού άντρα.

Η σορός έχει εντοπιστεί σε δύσβατο και βραχώδες σημείο ενώ επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής.

ADVERTISING

Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών, προκύπτει πως πρόκειται για 30χρονο Έλληνα δικηγόρο που είχε εξαφανιστεί από χθες το βράδυ. Το πρωί δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο που δίκαζε και τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε χρέη από τζόγο και αυτό να τον είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε παρατημένο και το αυτοκίνητό του.

Η σορός του εντοπίστηκε σε βράχια στο Αττικό Άλσος και ο θάνατός του εκτιμάται από τα έως τώρα στοιχεία, πως οφείλεται σε πτώση, καθώς δεν έχουν βρεθεί ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Περισσότερο φως στην έρευνα των Αρχών αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

SHARE:

24Media Network