Αυτοκτόνησε φρουρός στις φυλακές Κορυδαλλού

Αυτοκτόνησε φρουρός στις φυλακές Κορυδαλλού
Στιγμιότυπο από τις φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Υπάλληλος της εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον 50χρονο υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Κορυδαλλού, νωρίτερα το πρωί.

Ο 50χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε άδεια, πήγε σήμερα στις Φυλακές χωρίς να βρίσκεται σε Υπηρεσία, είπε καλημέρα στους συναδέλφους του και κλείστηκε μέσα στο γραφείο του.

Λίγο μετά και χωρίς να αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του, που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ο οικογενειάρχης υπάλληλος των Φυλακών, έβγαλε το όπλο του που προφανώς το είχε αφήσει στο γραφείο του, το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στον δεξιό κρόταφο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Οι συνάδελφοί του σε κατάσταση σοκ κάλεσαν τις Αρχές και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό, αφού ο 50χρονος δεν τους είχε δώσει τον παραμικρό λόγο να πιστεύουν ότι τον απασχολούσε κάτι που θα τον έφτανε σε αυτό το σημείο και γενικά θεωρείτο άνθρωπος χαμηλών τόνων που ουδέποτε είχε δώσει λόγο στην Υπηρεσία του για οτιδήποτε.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα