Αυτόπτης μάρτυρας: “Τύλιξα τον 14χρονο που τον παρέσυρε ΙΧ και στη συνέχεια τον παράτησε”

Αυτόπτης μάρτυρας: “Τύλιξα τον 14χρονο που τον παρέσυρε ΙΧ και στη συνέχεια τον παράτησε”

"Επικρατούσε πανικός. Τύλιξα τον 14χρονο με κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό, κατά το οποίο μία 27χρονη οδηγός παρέσυρε, το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Πεντέλη, με το αυτοκίνητό της ένα 14χρονο αγόρι και στη συνέχεια το εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο.

Ο άνδρας μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σημείο του ατυχήματος, όπου με έναν γιατρό φρόντισαν να παράσχουν στον άτυχο 14χρονο τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

“Επικρατούσε πανικός. Τύλιξα τον 14χρονο με κουβέρτα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Το παιδί είχε ανοιχτά τα μάτια, έτρεμε, είχε σπασμούς και δεν μιλούσε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η 27χρονη λίγη ώρα μετά το περιστατικό μετάνιωσε για την πράξη της και παραδόθηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να της ληφθεί αίμα και να γίνει αιματολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα