Νεαρή οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο-Στη συνέχεια μετάνιωσε και παραδόθηκε

Νεαρή οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο-Στη συνέχεια μετάνιωσε και παραδόθηκε
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα στη Νέα Πεντέλη-Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η 27χρονη παρέσυρε έναν 14χρονο και τον τραυμάτισε σοβαρά ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο. Παραδόθηκε εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης.

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 14χρονου αγοριού σημειώθηκε στις 11 το βράδυ επί της Λ. 25ης Μαρτίου, στην 2η Στάση Νέας Πεντέλης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες μία 27χρονη οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν 14χρονο και τον τραυμάτισε σοβαρά ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα μετάνιωσε για την πράξη της και παραδόθηκε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να της ληφθεί αίμα και να γίνει αιματολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργείται από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα