Χαλάνδρι: Ο 18χρονος που σκοτώθηκε έκανε “κόντρα” με 19χρονο φίλο του – Δεν είχε δίπλωμα

Χαλάνδρι: Ο 18χρονος που σκοτώθηκε έκανε “κόντρα” με 19χρονο φίλο του – Δεν είχε δίπλωμα
Τροχαίο στο Χαλάνδρι glomex

Στη σύλληψη ενός 19χρονου οδηγού άλλου αυτοκινήτου προχώρησαν οι αρχές καθώς όπως προέκυψε είχε άμεση εμπλοκή στο σοκαριστικό δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο στο Χαλάνδρι.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις από την συνεχιζόμενη προανάκριση της Τροχαίας, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε τα ξημερώματα, το τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Παλαιολόγου 51, στο Χαλάνδρι, στο οποίο έχασε την ζωή του ένας 18χρονος, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δέντρο με σφοδρότητα, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να ξεριζωθεί το δέντρο και το όχημα να μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα δεν ήταν καν κάτοχος διπλώματος οδήγησης. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νεαρού χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση από την Πυροσβεστική, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε από τους άντρες της Τροχαίας ένας 19χρονος οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη, καθώς προέκυψε πως είχε άμεση εμπλοκή με την πρόκληση του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άντρες της Τροχαίας, οι δύο νεαροί που ήταν μαζί, είχαν αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες και πιθανόν έκαναν «κόντρα», με αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα, αλλά θα ζητηθεί και έκθεση από πραγματογνώμονα. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί με ακρίβεια τι συνέβη μεταξύ των δύο νεαρών οδηγών, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαίας για το περιστατικό αναφέρει: “Συνελήφθη σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, 19χρονος ημεδαπός, μετά από τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Χαλανδρίου και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 18χρονου ημεδαπού.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και σε βάρος του ανωτέρω σχηματίστηκε ποινική δικογραφία. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα