Χαλκίδα: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, δεμένος σε καρέκλα

Χαλκίδα: Επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός, δεμένος σε καρέκλα
Αστυνομικός πλάι στο περιπολικό (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο άτυχος επιχειρηματίας που διατηρούσε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της Χαλκίδας βρέθηκε νεκρός από οικείους του εντός του σπιτιού του, χτυπημένος άσχημα στο πρόσωπο και δεμένος σε καρέκλα.

Νεκρός βρέθηκε από οικείους του μέσα στο σπίτι του το πρωί, ένας 50χρονος επιχειρηματίας της Χαλκίδας, στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Συγγενείς του που είχαν ανησυχήσει, καθώς δεν τον έβρισκαν, πήγαν στο σπίτι του, όπου τον βρήκαν νεκρό, άγρια χτυπημένο στο πρόσωπο και δεμένο σε μία καρέκλα, ενώ το σπίτι εμφάνιζε έντονη εικόνα έρευνας που παραπέμπει μάλλον σε ληστεία.

Το θύμα ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή και διατηρούσε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της πόλης. Στο σημείο κλήθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας και από εκείνη την στιγμή διενεργείται έρευνα για να μπορέσουν να πάρουν απαντήσεις οι Αρχές στο τι ακριβώς συνέβη και να φτάσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα μπορεί να έφερε δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο, όμως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα περιμένουν και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ακολουθήσει, ώστε να διαπιστώσουν αν ο άτυχος άντρας έχασε την ζωή του από τα χτυπήματα ή από παθολογικά αίτια που προκλήθηκαν βεβαίως από αυτά που αναγκάστηκε να βιώσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα