Χαλκίδα: Γυναίκα λήστεψε την ίδια της την αδελφή

Εκδήλωση για την επιστροφή του ιατρικού εξοπλισμού που εκλάπη από νοσοκομεία της χώρας μας και παραδόθηκε  από τις κολομβιανές αρχές την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τις αστυνομικές αρχές.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εκδήλωση για την επιστροφή του ιατρικού εξοπλισμού που εκλάπη από νοσοκομεία της χώρας μας και παραδόθηκε από τις κολομβιανές αρχές την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τις αστυνομικές αρχές. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Γνώριζε πως η αδερφή της είχε χρήματα στο σπίτι και έβαλε τον σύντροφό της να της τα κλέψει

Δεν δίστασε να ληστέψει την ίδια της την αδελφή 39χρονη από τη Χαλκίδα. Γνώριζε ότι στο σπίτι της, η 41χρονη αδελφή της είχε κρύψει περίπου 4.500€ και έτσι αποφάσισε να σχεδιάσει μαζί με τον 26χρονο σύντροφό της, να της πάρουν τα χρήματα.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, ο 26χρονος, φορώντας κουκούλα, μπήκε στο σπίτι της 41χρονης και με την απειλή μαχαιριού, κατάφερε βρει τα χρήματα και να τα πάρει. Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία ως το βράδυ της ίδιας ημέρας οι άνδρες της Αστυνομικής Δ/νσης Εύβοιας είχαν εξιχνιάσει την υπόθεση, συλλαμβάνοντας τους δράστες.

ADVERTISING

Στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν 2.270 ευρώ και 100ευρώ επάνω της και στο σπίτι του άνδρα 1000ευρώ και 260ευρώ επάνω του. Συνολικά οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ποσό των 3.630ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην  κάτοχό του.

ΠΗΓΗ TVSTAR

SHARE:

24Media Network