Χαλκιδική-κορονοϊός: Απόγευμα και τα strip club

Χαλκιδική-κορονοϊός: Απόγευμα και τα strip club
Strip club ASSOCIATED PRESS

Μετά την απόφαση των μπουζουκιών να λειτουργήσουν απογευματινές ώρες (20:00 - 00:00), τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και τα strip - club.

Μετά τα μπουζούκια, τώρα και τα strip club αλλάζουν το ωράριό τους στις περιοχές που μπαίνει σε εφαρμογή το νέω ωράριο λειτουργίας λόγω της νέας έξαρσης του κορονοϊού.

Στη Χαλκιδική, strip club ανακοίνωσε πως το κατάστημα θα λειτουργεί μέχρι τις 23 Αυγούστου από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

 
 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα, όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της χώρας θα κλείνουν από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί από σήμερα 11 Αυγούστου έως τις 23 Αυγούστου.

Θυμίζουμε αναλυτικότερα πως η κυβέρνηση προχωρά σε περιορισμό ωραρίου σε μπαρ και εστιατόρια. Αποφασίστηκε από τις 11/08 μέχρι 23/08 ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ-Εστιατόρια) θα μένουν κλειστά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί στις Περιφέρειες: Κρήτης, Αν. Μακεδονίας και Θράκης, στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας, Κέρκυρας και στους δήμους Ρόδου, Ζακύνθου, Σαντορίνης, Μυκόνου, Πάρου, Αντιπάρου, Κω, Βόλου, Κατερίνης.

Η απαγόρευση δύναται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version