Χαμός στους δρόμους της Αθήνας – Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω Μέρκελ

Χαμός στους δρόμους της Αθήνας – Απίστευτο μποτιλιάρισμα λόγω Μέρκελ
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Σύμφωνα με τις μετακινήσεις της Άνγκελα Μέρκελ, οι δρόμοι από τους οποίους θα περνάει η αυτοκινητοπομπή θα κλείνουν - Σε απέραντο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η Αθηνών - Λαμίας.

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται σήμερα στην Αθήνα, καθώς λόγω της επίσκεψης της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, κλείνουν σταδιακά πολλοί δρόμοι.

Σύμφωνα με τις μετακινήσεις της Άνγκελα Μέρκελ, οι δρόμοι από τους οποίους θα περνάει η αυτοκινητοπομπή θα κλείνουν.

Αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα σε όλους τους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνα καθώς και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Λεωφόρο Κηφισίας και στον Κηφισό και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Προβλήματα για τους οδηγούς και σε Αλεξάνδρας, Μεσόγειων, Κατεχάκη. Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας όπου αρκετοί δρόμοι κλείνουν ανά διαστήματα. Αυξημένη επίσης είναι η κίνηση στην Πειραιώς.

Στην Λ.Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου και πάνω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθώς τα οχήματα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο προς Χαλάνδρι και δεν μπορούν να συνεχίσουν παραπάνω.

Τα μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας της Γερμανίδας καγκελαρίου προβλέπουν μεταξύ άλλων:

– κλείσιμο του σταθμού του Μετρό «Σύνταγμα» από τις 8:30 το πρωί και για τρεις ώρες λόγω της κατάθεσης στεφάνου στις 9:45 στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και της συνάντησής της με τον Προκόπη Παυλόπουλο στις 10:00

– λόγω της αναχώρησης της Καγκελαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού των 15:27 και 15:57 από το σταθμό «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ και των 16:00 και 16:30 από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

– στον Προαστιακό στο διάστημα 15:45-16:15 οι αμαξοστοιχίες 1222, 2238 θα τερματίζουν στο Κορωπί και οι αμαξοστοιχίες 2243, 1223 θα ξεκινούν από το Κορωπί.

– κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς η κυρία Μέρκελ αναμένεται να συζητήσει στις 11:15 για το μέλλον της Ευρώπης με μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών στο Μαρούσι ενώ νωρίς το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα με επιχειρηματίες

– στις 14:00 η Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρεσβευτική κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα