Χανιά: Θρίλερ με την 54χρονη που βρέθηκε νεκρή- Ανθρωποκτονία δείχνει η νεκροτομή

Χανιά: Θρίλερ με την 54χρονη που βρέθηκε νεκρή- Ανθρωποκτονία δείχνει η νεκροτομή
zarpanews

Ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας στη Μεσκλά Χανιών προήλθε από "τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα". Οι πρώτες ενδείξεις "δείχνουν" εγκληματική ενέργεια.

Σε χτυπήματα από “τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα” αποδίδεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το Cretalive, ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας Ελληνικής υπηκοότητας, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε μεζονέτα συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή Μεσκλά Χανίων.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή. Και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν για κατάθεση έναν Νορβηγό με τον οποίο η γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα.

Οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Kατά άλλες πληροφορίες, που δημοσιεύει το zapranews.gr, την περασμένη Τετάρτη η 54χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός θα τη σκοτώσει και ζητώντας του να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος όμως τον καθησύχασε πως δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι η 54χρονη “είναι τρελή”. Ακολούθησε κι άλλη συνομιλία, όπου η 54χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι!

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ψύχος που επικρατούσε μέσα στο σπίτι – υπό την έννοια ότι το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί και μέρες πριν και το πτώμα να συντηρείτο σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει “ήταν σαν ψυγείο το σπίτι”, γι’ αυτό και πρέπει να διενεργηθεί η νεκροτομή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα