Χαρδαλιάς για SMS: “Δεν αποκλείεται να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε”

Χαρδαλιάς για SMS: “Δεν αποκλείεται να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε”
Έλεγχος από αστυνομικούς και την Δημοτική Αστυνομία Eurokinissi

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Παρασκευής, τόνισε ότι η επιστροφή της χρήσης SMS για τις μετακινήσεις παραμένει στο τραπέζι, αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής επιπλέον μέτρα στην Αττική για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, η συζήτηση για επιπλέον μέτρα και για επιστροφή στη χρήση ακόμα και των SMS για τις μετακινήσεις φουντώνει, όσο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αυξάνεται με αμείωτο ρυθμό.

Κατά την ενημέρωση της Παρασκευής, ο κ. Χαρδαλιάς, σε ερώτηση του NEWS 24/7 και του Γιώργου Σακκά, ουσιαστικά δεν απέκλεισε να χρησιμοποιηθεί ξανά η μέθοδος της μετακίνησης με χρήση SMS.

“Η χρηση sms είναι πάντοτε ένα εργαλείο, το οποίο χρειάζεται να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Πορφανώς και είναι ένα εργαλείο δουλειας, εργαλειο υπενθύμισης και εφόσον φτάσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κατηγορίες τις οποίες παρακολουθούμε καθημερινά, μπορέι κι να το χρησιμοποιησουμε”, απάντησε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα