Στο χειρουργείο το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Το κοριτσάκι έπεσε αναίσθητο ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με άλλα παιδιά, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίστηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι, καθώς δεν ακούστηκε πυροβολισμός.

Στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εισήχθη αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα το 8χρονο κορίτσι, που διακομίσθηκε εκεί με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Περίπου στις 16.30 το παιδί είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο της Θήβας από τους γονείς του, ενώ λίγη ώρα αργότερα έλαβε γνώση του περιστατικού και η Αστυνομία. Το 8χρονο κορίτσι έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα.

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι όλα συνέβησαν ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, στις Θεσπιές, με άλλα παιδιά, παρουσία και των γονέων του, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω αναίσθητο. Οι γονείς το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί έκριναν σκόπιμη -λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης- τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πυροβολισμός δεν ακούσθηκε, ως εκ τούτου εξετάζεται η εκδοχή να εξοστρακίσθηκε η σφαίρα από απόσταση, από πασχαλινό γλέντι που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βοιωτία: Χαροπαλεύει 8χρονο κορίτσι - Δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

SHARE:

24Media Network