Καιρός Αττική: Χιόνια στην Πάρνηθα – Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός Αττική: Χιόνια στην Πάρνηθα – Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας
Χιόνια στην Πάρνηθα (φωτογραφία αρχείου) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μικρής έντασης χιονόπτωση σημειώνεται μέχρι αυτή την ώρα στην Πάρνηθα ενώ η μεταβολή του καιρού είναι αισθητή σε αρκετές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής. Δείτε την πρόβλεψη για αύριο, Μεγάλη Τετάρτη (12/4).

Χιονόπτωση σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ.Τρίτης (11/4) στην Πάρνηθα, με την θερμοκρασία στις γύρω περιοχές να έχει “πέσει” αισθητά.

Δείτε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Forecast Weather Greece στο Facebook:

Συνολικά, για σήμερα Μεγάλη Τρίτη (11/4) προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση, το πρωί στο Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Μεγάλη Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, στα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά.

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Βελτίωση του καιρού μέχρι το τέλος της ημέρας σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νότια θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 19 με 21 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα