Χωρίς λεωφορεία σήμερα για έξι ώρες

Αστικά λεωφορεία
Αστικά λεωφορεία EUROKINISSI

Η νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού

Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία για περισσότερες από έξι ώρες. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 11:00 έως τις 17:00. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα του ΟΑΣΑ θα ξεκινήσουν να αποσύρονται από τους δρόμους λίγο πριν από τις 11:00.

Η νέα στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

SHARE:

24Media Network