Χωρίς μετρό για μία εβδομάδα - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην απεργία

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΣΑΠ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI)
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΣΑΠ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI) EUROKINISSI

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, το μετρό θα είναι κλειστό λόγω απεργίας. Πρόβλημα στις μετακινήσεις. Δείτε πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα την εβδομάδα του απεργιακού πυρετού

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς γνωστοποίησαν επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη Δευτέρα 5/11 έως και την Παρασκευή 9/11.

Έτσι, το μετρό θα παραμείνει κλειστό για την Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Aκινητοποιημένα θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, λόγω 48ωρης απεργίας των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ

Επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, προβλέπεται ότι λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια την Δευτέρα 5/11/2012.

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Τρίτη και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη και στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα

Ακόμη, την Τετάρτη, θα κλείσει ο ελληνικός εναέριος χώρος, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Πάντως, οι εργαζόμενοι εξετάζουν το ενδεχόμενο τη δεύτερη μέρα της απεργίας να λειτουργήσει για κάποιες ώρες ένα από τα μέσα σταθερής τροχιάς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, αλλά και στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Απεργίες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων από Δευτέρα

48ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

SHARE:

24Media Network