Χωρίς ρεύμα οι περιοχές από Μαρκόπουλο μέχρι Λαύριο

Χωρίς ρεύμα οι περιοχές από Μαρκόπουλο μέχρι Λαύριο

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από επίσημη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ. Διαβάστε γιατί

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της Νοτιοανατολικής Αττικής σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες και ενδέχεται να συνεχιστούν σε περιοχές νότια του Μαρκόπουλου μέχρι το Λαύριο, ανακοίνωσε απόψε ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Η αιτία των διακοπών είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον υποσταθμό Λαυρίου την Παρασκευή 12 Ιουλίου και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις του Δικτύου.

Οι περιοχές όπου αναμένονται προβλήματα τις επόμενες ημέρες είναι ενδεικτικά: Καλυβίων, Λαγονησίου, Κερατέας, Σαρωνίδας, Αγ.Νικολάου, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας, Θυμαρίου, Λεγρενών, Σουνίου, Λαυρίου, Θορικού, Φέριζας, Αγ.Κωνσταντίνου, Σιδερίνας, Δασκαλειού, Κουβαρά, Κακής Θάλασσας κλπ καθώς και της νήσου Κέας (Τζιάς).

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών έχουν ξεκινήσει αμέσως και συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς προκειμένου, το συντομότερο δυνατό, να επανέλθει η ομαλή τροφοδότηση με ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις περιοχές.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής

SHARE:

24Media Network