Αυτοκτονία 16χρονης με φουλάρι στη Γλυφάδα

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Συγκλονίζει η υπόθεση της αυτοκτονίας 16χρονης στη Γλυφάδα. Την άτυχη μαθήτρια ανακάλυψε η μητέρα που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία

Ατελείωτη θλίψη και άπειρα αναπάντητα γιατί έχει σκορπίσει στην οικογένειά της, το σχολείο και τους φίλους της μία 16χρονη μαθήτρια που αποφάσισε την περασμένη Δευτέρα να αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι της και στο υπνοδωμάτιό της.

Την 16χρονη ανακάλυψε απαγχονισμένη με ένα φουλάρι που το είχε δέσει στην άκρη του στο πόμολο της ντουλάπας, η ίδια της η μητέρα, η οποία σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη της καθηγήτριας γαλλικών του κοριτσιού στο σπίτι, για το μάθημα που είχαν και όταν είδε ότι δεν της άνοιγε την πόρτα κάλεσε την τραγική μητέρα η οποία πήγε στο σπίτι…

Πίσω της η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας που να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, ωστόσο εξετάζεται όλα τα ενδεχόμενα.

Αυτός είναι ένας λόγος που οι αστυνομικοί του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας που ερευνά την υπόθεση, πήρε το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, μήπως προκύψει κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στην εξιχνίαση των αιτιών.

Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έως τώρα έχουν καταθέσει μέλη της οικογένειας της 16χρονης, σύμφωνα με τους οποίους το κορίτσι δεν είχε εκδηλώσει τέτοιες προθέσεις, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις και συνεχίζουν να λαμβάνονται από καθηγητές του κοριτσιού στο σχολείο της, από συμμαθητές και συμμαθήτριες και φίλους.

Κάποια θεωρήματα του είδους ότι το κορίτσι «έπαιξε» κάποιου είδους παιχνιδιού τα οποία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έως αυτή την στιγμή τουλάχιστον δεν έχουν προκύψει από την προανάκριση του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας και αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει έως τώρα κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν αργότερα η ανάλυση του κινητού της τηλεφώνου δώσει τέτοιες ενδείξεις προφανώς και θα εξεταστεί σαν περίπτωση αλλά τότε και μόνον τότε…

Σύμφωνα με όσα έχουν υπόψη τους οι Αρχές, το παιδί ήταν αρκετά εκδηλωτικό, αλλά στον αντίποδα δεν έδειξε κάτι στον περίγυρό του και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις έρευνες. Ανάμεσα σε άλλα, εξετάζεται η πιθανότητα να είχε εμφανίσει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο να μην ήταν εμφανώς και εγκαίρως αντιληπτό.

(Φωτογραφία Αρχείου)   

SHARE:

24Media Network