Διαμαρτυρία με τη συμμετοχή του δημάρχου στη Μύκονο: “Stop Mafia”

Διαμαρτυρία με τη συμμετοχή του δημάρχου στη Μύκονο: “Stop Mafia”
NEWS 24/7

Διαμαρτυρία πολιτών και φορέων της Μυκόνου βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη μπροστά στο δημαρχείο με κεντρικό σύνθημα “Stop Mafia”

Συνέχεια στις αντιδράσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη Μύκονο δίνεται αυτή την ώρα με διαμαρτυρία που βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά στο δημαρχείο του νησιού.

Το κάλεσμα της διαμαρτυρίας έχουν κάνει οι σύλλογοι των αρχαιολόγων και των εργαζομενων στο υπουργείο Πολιτισμού, μετά τον μαφιόζικο ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου Μανώλη Ψαρρού. Την κινητοποίηση στηρίζει τόσο ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος βρίσκεται στο σημείο με τους διαδηλωτές, ενώ μαζί τους βρίσκονται και εκπαιδευτικοί του νησιού, εκπρόσωποι επιχειρήσεων αλλά και κάτοικοι της Μυκόνου. Κεντρικό σύνθημα της διαμαρτυρίας είναι «Έξω η Μαφία από το νησί».

NEWS 24/7

Μιλώντας στη διαμαρτυρία, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τόνισε πως ο Δήμος εκφράζει την οργή του για το περιστατικό του ξυλοδαρμού, συμπαραστέκεται απόλυτα στους εργαζόμενους και θα υπογράψει ψήφισμα για την παραμονή όλων των εργαζομενων της αρχαιολογίας στο νησί, αντίθετα από την πρόθεση που εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, να αντικαταστησει τους εργαζόμενους που έχουν αναλάβει τις αρχαιότητες της Μυκόνου.

NEWS 24/7

Είναι μια ακόμη ημέρα αντιδράσεων στο νησί, καθώς χθες οι σύλλογοι των εργαζομενων στην αρχαιολογία συναντήθηκαν με τον υποδιοικητή της Αστυνομίας αλλά και τον δήμαρχο, ενώ το απόγευμα υπήρξε συνάντηση φορέων στο πολιτιστικό κέντρο της Μυκόνου όπου τέθηκαν επι τάπητος τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, κλιμάκια της εφορείας αρχαιοτήτων Κυκλάδων, μαζί με την πολεοδομία Σύρου και την Αστυνομία ξεκίνησαν ελέγχους σε τοποθεσίες με εκκρεμείς υποθέσεις παραβάσεων, αρχίζοντας από την επιχείρηση που βρίσκεται πάνω στην παραλία στον Πάνορμο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα