Διαμαρτυρία των εργαζομένων της 'Ηλεκτρονικής Αθηνών' έξω από τον υπουργείο Εργασίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό σιδηροδρομικών υπαλλήλων έξω από το υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό σιδηροδρομικών υπαλλήλων έξω από το υπουργείο Εργασίας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεών και του επιδόματός τους από τον ΟΑΕΔ ζητούν οι πρώην εργαζόμενοι της "Ηλεκτρονικής Αθηνών"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι πρώην εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονικής Αθηνών», οι οποίοι ζητούν την άμεση καταβολή των αποζημιώσεών τους στο ακέραιο και την ένταξή τους στον ΟΑΕΔ με άμεση καταβολή του επιδόματος ανεργίας.

Επίσης, ζητούν να δοθεί άμεση προτεραιότητα των απαιτήσεων των εργαζομένων έναντι των τραπεζών και των λοιπών πιστωτών, χορήγηση του επιδόματος αφερεγγυότητας του εργοδότη και χορήγηση έκτακτου επιδόματος βοήθειας από τον ΟΑΕΔ.

Ο δικηγόρος των απολυμένων της «Ηλεκτρονικής Αθηνών», Παναγιώτης Σαπουντζάκης, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους, ενώ ο πρώην εργαζόμενος Γιώργος Λεμπέσης ανέφερε ότι βρίσκονται σε απόγνωση, τονίζοντας ότι μεταξύ αυτών που έχασαν τη δουλειά τους ήταν και ζευγάρια, τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιο ζήτημα επιβίωσης.

Αύριο, στις 13:00, ορίστηκε συνάντηση με τον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, στον οποίο, σήμερα, αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διαμαρτυρία εργαζομένων έξω από τα κεντρικά της Ηλεκτρονικής

Ποια είναι η Mediatel που διατίθεται να προσλάβει 150 απολυμένους της Ηλεκτρονικής

Ηλεκτρονική Αθηνών: Εργαζόμενοι διέκοψαν τη Συνέντευξη Τύπου

Πτώχευσε η Ηλεκτρονική Αθηνών. Κλείνουν όλα τα καταστήματα

SHARE:

24Media Network