Δικάζεται η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

Δικάζεται η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της

Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα που άφησε ορφανά δύο παιδιά και χωρίς τη μητρική παρουσία ακόμα δύο, στο Κορωπί το καλοκαίρι του 2016.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της. Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο, με πρωταγωνιστή τον 41χρονο πατέρα των παιδιών της ο οποίος φαίνεται πως δεν έκρυβε τις παράλληλες σχέσεις του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν ένα βράδυ του Αυγούστου, όταν η 27χρονη επισκέφθηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της και μετά από έντονο καυγά με την 35χρονη γυναίκα έβγαλε ένα μαχαίρι και την χτύπησε πέντε φορές. Τραγικοί μάρτυρες της δολοφονίας τα δύο μικρά παιδιά του θύματος. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί. Την επόμενη ημέρα, ο 41χρονος σύζυγος του θύματος εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 27χρονης, πυροβόλησε με καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Τόσο η κατηγορούμενη όσο και ο σύντροφός της προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα – ανακριτή. Εκείνη πάντως, κατά την απολογία της είχε δηλώσει μετανιωμένη για ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα