Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα – Δεν θυμάμαι κανένα ιδιαίτερο περιστατικό

Δίκη Φιλιππίδη: Κατέθεσε η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα – Δεν θυμάμαι κανένα ιδιαίτερο περιστατικό
Πέτρος Φιλιππίδης INTIME NEWS

Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε όσα έχουν ακουστεί κατά την ακροαματική διαδικασία στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η Θάλεια Ματίκα η οποία κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Χωρίς να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα ερωτήματα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατέθεσε η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα, η οποία είχε συνεργαστεί για δύο χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Η ηθοποιός που έχει κληθεί από το δικαστήριο καθώς φέρεται να είχε διάλογο με την πρώτη καταγγέλουσα, υποστήριξε ότι δεν θυμάται κανένα ιδιαίτερο περιστατικό. Έται, ούτε επιβεβαίωσε ούτε και διέψευσε όσα έχουν ακουστεί κατά την ακροαματική διαδικασία.

«Εγώ συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππιδη στον ‘Μπακαλόγατο’. Την πρώτη καταγγέλουσα τη γνώρισα ως κόρη ηθοποιού που ερχόταν στο καμαρίνι», υποστήριξε, προσθέτοντας: «ήταν ένα κορίτσι που ήξερα ελάχιστα. Με τη μητέρα της είχαμε τυπικές, αλλά πολύ καλές επαφές”.

Πρόεδρος: Είπατε κάτι στην πρώτη καταγγέλλουσα;

Μάρτυρας: Αυτά που διάβασα στον τύπο ότι «είναι ερωτευμένη μαζί του» δεν τα είπα ποτέ. Δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο για μια γυναίκα, γιατί καμία γυναίκα δε μου εξομολογήθηκε κάτι τέτοιο και δεν ήταν αυτή η φύση της σχέσης μας.

Πρόεδρος: Είπε και η πρώτη καταγγέλλουσα ότι την είδατε να κλαίει στην τουαλέτα και τη ρωτήσατε αν φταίει ο Πέτρος.

Μάρτυρας: Δεν έχει συμβεί αυτό. Αποκλείεται να ρωτούσα κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ιδέα αν είχαν κάποιου είδους σχέση.

Η μάρτυρας διέψευσε τα όσα αναφέρει η γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, τονίζοντας: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στη γυναίκα του εργοδότη μου να μιλήσω έτσι για το παιδί ενός συναδέλφου. Εσείς δε με γνωρίζετε ή ίσως γνωρίζετε το όνομά μου, αλλά είμαι ένας άνθρωπος αποτραβηγμένος από το χώρο μου, ασχολούμαι μόνο με την τέχνη μου, τον άντρα μου και τα δυο μου παιδιά».

Ως προς την κατάθεση που έχει δώσει στο ΣΕΗ για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εξήγησε ότι είναι φίλες από παιδιά.

«Έχουμε μεγαλώσει από 4-5χρόνων στην ίδια γειτονιά. Εγώ ξεκίνησα στο Θέατρο Τέχνης πιο νωρίς, εκείνη το αποφάσισε αργότερα. Ήθελα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου. Με πήρε τηλέφωνο η Πηνελόπη ότι την πήρε ο Φιλιππίδης για μία παράσταση και με ρώτησε πώς είναι τα πράγματα γιατί υπήρχε περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Της είπα ‘πήγαινε είναι μια χαρά εδώ τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μη χάσεις τη δουλειά'”, υποστήριξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα