Δίκη Καμπανού: Συνεχίζεται με την προβολή των βίντεο της δολοφονίας

Δίκη Καμπανού: Συνεχίζεται με την προβολή των βίντεο της δολοφονίας

Με την παρουσίαση κρίσιμων εγγράφων και την προβολή των επίμαχων βίντεο της άγριας επίθεσης, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Άλκη Καμπανού.

Συνεχίστηκε σήμερα Δευτέα (27/03), για 18η μέρα, η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με την ανάγνωση κρίσιμων εγγράφων, τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μεταξύ των εγγράφων είναι η έκθεση αυτοψίας όπου και εντοπίστηκε το αναδιπλούμενο δρεπάνι και η έκθεση – ανάλυση της γεωγραφικής αποτύπωσης των δρομολογίων των τριών αυτοκινήτων. Σε αυτή την έκθεση αποτυπώνεται πώς κινήθηκε ο κάθε ένας κατηγορούμενος και ποια ώρα και πού βρισκόταν και όπως επίσης τα τεστ DNA, οι τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και η έκθεση αποτύπωσης του GPS του τρίτου αυτοκινήτου καθώς οι συνήγοροι υπεράσπισης υποστηρίζουν ότι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου δεν ήταν καθόλου στο περιστατικό.

Αμέσως μετά τη διακοπή, στο δικαστήριο αναμένεται να προβληθούν τα βίντεο της άγριας επίθεσης. Ήδη έχουν ανάψει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι οθόνες από τις τηλεοράσεις που έχουν εδώ και καιρό εγκατασταθεί και αναμένεται να γίνει αυτή η προβολή.

Επίσης, θα ακουστούν σήμερα και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και άλλα σημαντικά έγγραφα για την ουσία της υπόθεσης. Στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσουν τα δικά τους έγγραφα αναφορικά με τους κατηγορούμενους οι συνήγοροι που υπερασπίζονται τους δώδεκα νεαρούς οι οποίοι κατηγορούνται για δολοφονία, μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και αύριο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα