Δίκη Λιγνάδη: Χωρίς πολιτική αγωγή ο τέταρτος καταγγέλλων

Δίκη Λιγνάδη: Χωρίς πολιτική αγωγή ο τέταρτος καταγγέλλων
Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η εξέταση του τρίτου καταγγέλλοντα από την πολιτική αγωγή. Τι είπε στην κατάθεσή του ο τρίτος καταγγέλλων.

Στην αποβολή της παράστασης πολιτικής αγωγής αναφορικά με την τέταρτη καταγγελία για βιασμό που έχει γίνει στις αρχές σε βάρος του Δημ. Λιγνάδη, προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Το δικαστήριο έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση μετά τη συνεχή αδυναμία του καταγγέλλοντα να παρουσιαστεί ενώπιόν του, προκειμένου να επιβεβαιώσει το e-mail διορισμού του δικηγόρου Ιω. Βλάχου. Αποτέλεσμα της απουσίας του ήταν, με απόφαση του δικαστηρίου, που υιοθέτησε σχετική εισαγγελική πρόταση, να μην μπορεί ο δικηγορος να παρίσταται για την υποστήριξη της συγκεκριμένης κατηγορίας. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο εισαγγελικός λειτουργός: «Δεν θα είχε τεθεί ζήτημα, αν το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν παρών».

Κατά τη συνεδρίαση ολοκληρώθηκε η εξέταση του τρίτου καταγγέλλοντα από την πολιτική αγωγή. Ο μάρτυρας μίλησε για διάθεση επιβολής του κατηγορούμενου πάνω του αλλά και για το έντονο συναίσθημα ενοχής που ένιωθε ο ίδιος.

«Μονίμως η αίσθηση που είχα ήταν ότι εγώ το προκάλεσα», κατέθεσε προσθέτοντας: «Ο τρόπος που μου επιβαλλόταν και τις δύο φορές, έδειχνε ότι επιβεβαιωνόταν. Έκανε το δικό του κομμάτι, ευχαρίστησε τον εαυτό του, όχι εμένα. Το έκανε πάνω μου και έφυγε».

Πολιτική Αγωγή: Σας ήθελε για καθαρίστρια; Για σεξουαλικό παιχνίδι, για βοηθό στις οντισιόν; Αυτά που έχετε καταθέσει. Συνεχίζατε να μένετε; Γιατί σας ήθελε, συγκάτοικο; Να μαγειρεύετε;

Μάρτυρας: Δεν υπήρξε αντάλλαγμα, ο άνθρωπος αυτός στην αρχή ήταν ευγενικός απέναντί μου. Δεν φαινόταν να θέλει ανταλλάγματα. Άλλαξε μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Μετά από αυτό, η αίσθηση ήταν ότι κυριαρχούσε πάνω μου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα