Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα η απολογία της για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα η απολογία της για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο δικαστήριο INTIME NEWS

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να βρεθεί εκ νέου η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Συνεχίζει η αποδεικτική διαδικασία για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Απολογείται εκ νέου σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της αποδίδονται για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η απολογία της κατηγορούμενης σταμάτησε κατόπιν αίτησης εξαίρεσης κατά της 35ης τακτικής ανακρίτριας από τον Αλέξη Κούγια.

Παράλληλα, αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για την πρωτότοκη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού διακόπηκε τη Δευτέρα (09/01) μετά τις αντιδράσεις της υπεράσπισης.

Η πρόεδρος δήλωσε πως η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι για να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος για την κατηγορούμενη να απολογηθεί ενώπιον της 35ης ανακρίτριας, με τον Αλέξη Κούγια να αντιδρά καθώς όπως εξήγησε, είναι αδύνατον να έχει ολοκληρώσει την απολογία της μέχρι εκείνη την ώρα.

«Μόνο το υπόμνημα είναι 120 σελίδες!», ανέφερε στην πρόεδρο, η οποία απάντησε πως εάν υπάρξει πρόβλημα το δικαστήριο θα ξαναδιακόψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα