Δίκη Τσοχατζόπουλου: Ποιον πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο πρώην υπουργός

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Ποιον πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο πρώην υπουργός
Άκης Τσοχατζόπουλος Eurokinissi

Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προτάθηκε απο την πλευρά του πρώην υπουργού προτάθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης

Ο Αντώνης Λιβάνης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προτάθηκε την Παρασκευή από την πλευρά Τσοχατζόπουλου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δικη για το μαύρο πολιτικό χρήμα, που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό.

Ο πρωην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, που έχει καταδικασθείς από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο σε πολυετή ποινή κάθειρξης, σήμετα πρότεινε το όνομα του Αντ. Λιβάνη ως μάρτυρά του. Εφόσον ο Αντ. Λιβάνης δεχθεί να καταθέσει στη δίκη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που θα υπερασπίζεται τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύντομης διαδικασίας η υπεράσπιση Τσοχατζόπουλου επανέφερε το αίτημα να εξεταστουν ως μάρτυρες τα μέλη του ΚΥΣΕΑ. Χαρακτήρισαν αδήριτη την ανάγκη της μαρτυρίας τους, προκειμένου το δικαστήριο να καταλήξει σε ασφαλή δικανική κρίση καθώς συναποφάσισαν για τα επιμαχα θέματα της προμήθειας των εξοπλιστικων από κοινου με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 16 Ιανουαρίου 2015 προκειμένου να προτείνει η εισαγγελέας και να εκδοθεί η σχετική απόφαση περί του αιτήματος για την κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα