Δικηγόρος Νονού Μαφίας: Ορκίσου πως θα είμαι δικηγόρος σου για πάντα

Δικηγόρος Νονού Μαφίας: Ορκίσου πως θα είμαι δικηγόρος σου για πάντα

Την αποφυλάκισή της ζητά η δικηγόρος που εμπλέκεται στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών και φέρεται να είχε ιδιαιτέρως στενή σχέση με τον αρχηγό που είναι και εκείνος στη φυλακή.

Κραυγή απόγνωσης από τη δικηγόρο που βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη, για το κύκλωμα της μαφίας των φυλακών.

Κινδυνεύει να χάσει τα πάντα υποστηρίζουν οι συγγενείς της.

Βγαίνουν όμως στο φως νέες συνομιλίες της με τον νονό της αλβανικής μαφίας, με τον οποίο φέρεται να είχε ερωτική σχέση.

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η δικηγόρος που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR,  η αδελφή της κατέθεσε χθες στον ανακριτή.

«Είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Εάν δεν εργαστεί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Κινδυνεύει να χάσει το δικηγορικό της γραφείο» φέρεται να είπε η αδελφή της. 

Η ίδια μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR είχε υποστηρίξει ότι το μόνο που μπορούν να της προσάψουν είναι ότι άσκησε το δικηγορικό της λειτούργημα.   

Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Άκουσέ με αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω αυτό. Άσε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μαλ@@@ από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια. Να δικαστούμε. Γιατί απ' ότι κατάλαβα εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός για αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο ηθικός αυτουργός για εκείνο… Είσαι επιτέλους καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;

Αλβανός κακοποιός: Όχι

Δικηγόρος: Δηλαδή θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα το κατάλαβες;

«Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια»

Σε άλλη συνομιλία που είχε μαζί του, φέρεται να τον  πίεζε  να της ορκιστεί  ότι  θα είναι εκείνη  η συνήγορος του για πάντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυλακές
SHARE:

24Media Network