Δήμητρα Λιάνη: Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα

Δήμητρα Λιάνη: Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα
Δήμητρα Λιάνη Eurokinissi

Απαντήσεις για την επίθεση κατά της Φώφης Γεννηματά δίνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της με τον Ανδρέα Παπανδρέου και εξηγεί για πρώτη φορά για ποιο λόγο καταδικάστηκε για χρέη προς την εφορία.

Αποκαλυπτική για όλους και για όλα είναι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη.

Για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταδικάστηκε για χρέη προς την εφορία. Όπως υποστηρίζει, “οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου”, ενώ κάνει λόγο και για εντολή που υπάρχει “να τελειώσετε τη Λιάνη”.

Αναφέρεται παράλληλα στην έντονη ενόχλησή της απέναντι στη Φώφη Γεννηματά επειδή δεν ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου: “Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του” λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κάνει ιδιαίτερα αναφορά στις προσωπικές στιγμές που έζησε δίπλα στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως τη φλέρταρε, αλλά και πως της έκανε πρόταση γάμου, καθώς και για το πώς ένιωσε όταν έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια της.

Τέλος, μιλά και για τις σχέσεις της από τότε έως σήμερα με την οικογένεια Παπανδρέου, καθώς και για το αν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα