Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βιασμό
Από την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον της ανακρίτριας. Eurokinissi

Ακόμη ένα πρόσωπο στράφηκε προς την ελληνική Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν σχετίζεται με το χώρο του θεάτρου.

Αντιμέτωπος με τρίτο πρόσωπο που επίσης τον κατηγορεί για βιασμό, αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο σε νέα υπόθεση βιασμού, η οποία φέρεται να τελέστηκε μόλις το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και έχει «χρεωθεί» σε εισαγγελέα, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση. Σε αυτή, κατά τις ίδιες πηγές, αναφέρεται πως ο βιασμός τελέστηκε το 2018 στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μάλιστα, ο μηνυτής -κατά πληροφορίες- είναι Ελληνας και ενήλικος και δεν σχετίζεται με το χώρο του θεάτρου και γνωρίστηκαν στην πλατεία του Αγ. Παύλου στο Μεταξουργείο.

Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αν πράγματι ασκηθεί νέα δίωξη, τότε η μήνυση θα συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικογραφία που ερευνά η 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία και πριν μερικές μέρες αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα