Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης – Η κρίσιμη μαρτυρία

Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης – Η κρίσιμη μαρτυρία
Ο Δημήτρης Λιγνάδης Eurokinissi

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.Τι προηγήθηκε.

Η ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, αφού συνέλεξε σειρά καταθέσεων από θύματα και ανθρωπους είχαν γνώση για περιστατικά που σχετίζονται με τις καταγγελίες. 

Σε βάρος του σκηνοθέτη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης. Ο κατηγορούμενος, μετά τη σύλληψή του και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ έχει δικαίωμα να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, ενώ αμέσως μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση. Να σημειωθεί ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 5 περιγραφές ατόμων που αναφέρονται σε περιστατικά βιασμού.

Πλην των δύο μηνυτών και του 25χρονου που το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στην Εισαγγελία, έχουν επίσης καταθέσει ακόμη ένα πρόσωπο που προκύπτει από την κατάθεση του Βασίλη Κ. αλλά και της γυναίκας μάρτυρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε μέχρι το 2017 στο πολύ στενό περιβάλλον του σκηνοθέτη. Φέρεται δε να αναφέρθηκε στη δράση του σκηνοθέτη και στον τρόπο που προσέγγιζε ανήλικους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα