Δημήτρης Λιγνάδης: Το άγνωστο “κρησφύγετό” του – Κινητοποίηση των αρχών

Δημήτρης Λιγνάδης: Το άγνωστο “κρησφύγετό” του – Κινητοποίηση των αρχών
Έρευνα στο σπίτι του Δ. Λιγνάδη Eurokinissi

Νέα έρευνα της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα, στην πολυκατοικία, όπου διέμενε ο Δ. Λιγνάδης. Εντοπίστηκε αρχείο με ερωτικά γράμματα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το κρυφό “κρησφύγετο” του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικία που διέμενε.

Η εφημερίδα “Μπαμ στο Ρεπορτάζ” αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν (καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη) ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του, όπως αναφέρει το eReportaz.

Οι δικαστικές Αρχές προχώρησαν σε νέα έρευνα στην πολυκατοικία εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο. Παρουσία εισαγγελέα εντόπισαν το αρχείο με την έρευνα να ολοκληρώνεται το απόγευμα του Σαββάτου (06/03), σύμφωνα με το eReportaz.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα αποκαλύπτει την νέα μήνυση-φωτιά σε βάρος του σκηνοθέτη από ημεδαπό ο οποίος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2018 αλλά και την νέα κατάθεση που έδωσε την Παρασκευή ο 23χρονος σήμερα Αιγύπτιος για τον βιασμό που φέρεται να τελέστηκε στην Επίδαυρο το 2015. Στην κατάθεσή του κατονόμασε το ξενοδοχείο, προσκόμισε διαλόγους μέσω messenger και ζήτησε να εξεταστεί ο μάρτυρας ένα τρίτο πρόσωπο που ήταν μαζί στο ταξίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version