Διοικητική έρευνα για έγγραφη διαταγή της ΕΛ.ΑΣ. στη Λέσβο που ζητά καταμέτρηση διαδηλωτών ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα
Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επισυνάπτουν την σχετική έγγραφη διαταγή ζητείται από το αστυνομικό προσωπικό της Λέσβου να παραδώσει στοιχεία και αριθμούς των επιβατών που θα αναχωρήσουν από Λέσβο προς Πειραιά για το συλλαλητήριο της Κυριακής

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. η δημοσιοποίηση υπηρεσιακού εγγράφου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου προς το αστυνομικό προσωπικό που τους καλεί να παραδώσουν στοιχεία και αριθμούς επιβατών από την Λέσβο προς Πειραιά που προτίθενται να διαδηλώσουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει αυτή η αποκάλυψη η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

ADVERTISING

«Σχετικά με έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου προς τις Υπηρεσίες της, που διακινείται σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, ανακοινώνεται ότι από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου διατάχτηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας καθώς το έγγραφο αυτό δεν απηχεί το περιεχόμενο και το πνεύμα διαταγών της ιεραρχίας».

SHARE:

24Media Network