Διόρισαν στο ευρωκοινοβούλιο χρυσαυγίτη που χτυπούσε άνδρα των ΜΑΤ

Διόρισαν στο ευρωκοινοβούλιο χρυσαυγίτη που χτυπούσε άνδρα των ΜΑΤ

Οπαδός της Χ.Α. που πρωταγωνίστησε σε επεισόδια εναντίον ανδρών της αστυνομίας, διορίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο (Vid)

Μέλος της Χρυσής Αυγής που είχε λάβει μέρος σε επεισόδια εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ, διορίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος, Λάμπρου Φουντούλη, για "να εκπροσωπήσει τα ελληνικά συμφέροντα".

Ο νέος πλέον συνεργάτης του Λ. Φουντούλη ονομάζεται Αλέξανδρος Λύρης και διατηρεί στενές σχέσεις με τον προφυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη ενώ στις τελευταίες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος του κόμματος.

Ο ίδιος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός και στην νεολαία της Χ.Α. Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου ο οποίος επικαλείται με τη σειρά του πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τον δράστη από το βίντεο και η υπόθεση εναντίον του ερευνάται.

Με δηλώσεις του στον Ε.Τ. ο Λάμπρος Φουντούλης δηλώνει ότι επέλεξε τον Α. Λύρη  γιατί είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και διότι "πρόκειται για έναν μορφωμένο και πτυχιούχο νέο".

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Φουντούλη έξω από το εφετείο όπου και σημειώθηκαν τα επεισόδια, "έπραξε με τον τρόπο που έπραξε γιατί βρισκόταν σε άμυνα".

Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί κατά τη μεταφορά Μιχαλολιάκου στο εφετείο, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της Χ.Α.

Τον διορισμό του επιβεβαιώνει και το προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή site "Εθνικισμός.net".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διόρισαν στο ευρωκοινοβούλιο χρυσαυγίτη που πρωταγωνίστησε σε επεισόδια

SHARE:

24Media Network