Διπλή διάψευση δημοσιευμάτων για ακραία καιρικά φαινόμενα και 7ο νεκρό

Αεροφωτογραφία με την καταστροφή από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική
Αεροφωτογραφία με την καταστροφή από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική MOTIONTEAM

Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα στον τύπο και τα ρεπορτάζ στα οποία γίνεται αναφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ανατολική Αττική, όπως και ο δήθεν εντοπισμός πτώματος στη Σωζόπολη.

Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο και ρεπορτάζ στα οποία γίνεται αναφορά σε ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες την Ανατολική Αττική (Ωρωπό, Δήλεσι και Κάλαμο), ενημερώνουμε ότι ουδέποτε η ΕΜΥ απέστειλε σχετική ενημέρωση στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ακολούθως η Υπηρεσία μας δεν εξέδωσε καμία σχετική ανακοίνωση.

Οι πολίτες για την έγκυρη ενημέρωσή τους για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων παρακαλούνται να ενημερώνονται από τις επίσημες ιστοσελίδες της Γενικής Γραμματείας Προστασίας και της ΕΜΥ.

ADVERTISING

Αναφορικά με τον επίσης δήθεν εντοπισμό πτώματος στην Σωζόπολη, ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική το διαψεύδουν κάθετα και το αποκαλούν fake news. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αλιέα συνεχίζονται στην θαλάσσια περιοχή της Νέα Καλλικράτειας.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για την κακοκαιρία στη Χαλκιδική μέσα από τη Live Blogging πλατφόρμα του News 24/7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαλκιδική, Κακοκαιρία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φονική κακοκαιρία: 7 οι νεκροί, ταυτοποιήθηκε η σορός του 62χρονου ψαρά

Χαλκιδική: Αεροφωτογραφίες που μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει το μέγεθος της θεομηνίας στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Τα βίντεο και τα καρέ απόλυτου χάους - Κομμένες κολώνες της ΔΕΗ, αμάξια στη θάλασσα

SHARE:

24Media Network