Φονικό στη Μακρινίτσα: Επεισοδιακή σύλληψη του 31χρονου που σκότωσε τα δύο αδέλφια

Φονικό στη Μακρινίτσα: Επεισοδιακή σύλληψη του 31χρονου που σκότωσε τα δύο αδέλφια
Περιπολικό της Αστυνομίας. Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του και του αδερφού της στην Μακρινίτσα. Στο νοσοκομείο η μητέρα τους.

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη των αστυνομικών για τη σύλληψη του 31χρονου δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο 31χρονος πήγε στο πατρικό της σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και επιτέθηκε με μαχαίρι στην ίδια και τον αδερφό της τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, λίγο αργότερα, και μετά απο μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, ο δράστης εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του να κινείται από τον περιφερειακό προς την Αγριά, μέσω του τούνελ. Ξεκίνησε καταδίωξη του την Ασφάλεια Βόλου με τον δράστη να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Κάποια στιγμή ένα όχημα της Ασφάλειας του έκλεισε τον δρόμο και τότε ο 31χρονος εμβόλισε το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Αστυνομική Δειέυθυνση Μαγνησίας ενώ στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε και το μαχαίρι με το οποίο επιτέθηκε στα δύο αδέρφια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του, που επίσης τραυμάτισε ο δράστης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.

“Βοήθεια, σώστε με”

“Bοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας” φώναζε η νεαρή γυναίκα όταν κάλεσε την αστυνομία. Όταν ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο του εγκλήματος ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και άφησε στην τελευταία της πνοή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο αδερφός της τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά και στην καρδιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα