Diversity in Business: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 2ο Συνέδριο

Diversity in Business: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 2ο Συνέδριο

Θεσμικοί παράγοντες, καταξιωμένοι ομιλητές, χορηγοί και signatories βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο θέτοντας καίρια ζητήματα γύρω από τη σημαντικότητα της διαφορετικότητας και της ισότητας των ευκαιριών στο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, θεσμικοί παράγοντες, καταξιωμένοι ομιλητές, χορηγοί και signatories έδωσαν το παρόν τόσο με φυσική όσο και με ψηφιακή παρουσία και πλαισίωσαν με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις το περιεχόμενο του Συνεδρίου.

Οι σύνεδροι έθιξαν καίρια ζητήματα γύρω από τη σημαντικότητα της διαφορετικότητας και της ισότητας των ευκαιριών στο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξέτασαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε επίπεδο αποδοχής της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών στις ελληνικές επιχειρήσεις. Αντίστοιχα, διεθνείς ομιλητές και θεσμικοί παράγοντες από την Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσίασαν εξελίξεις και παραδείγματα από την παγκόσμια σκηνή.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου υλοποιήθηκε και η τελετή υπογραφής της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις από οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις, που κατέγραψε σημαντικό ποσοστό συμμετοχής.

Αξίζει να επισημάνουμε την καινοτομία της διοργάνωσης που επιτεύχθηκε σε συνεργασία με την Boussias Communications. Το Συνέδριο υλοποιήθηκε διαδικτυακά, ενώ υπήρχε η δυνατότητα παρακολούθησής του από τους χώρους του Ζαππείου τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας, σε γκρουπ των 9 ατόμων ανά αίθουσα. Δίνοντας έτσι το αισιόδοξο μήνυμα πως αντίστοιχες σημαντικές εκδηλώσεις θα μπορούν να πραγματοποιούνται στο μέλλον με εναλλακτικούς τρόπους, συμβαδίζοντας πάντα με το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής.

Η διοίκηση του Diversity Charter Greece και οι εργαζόμενοι του θέλουν να ευχαριστήσουν τους ομιλητές και τους συνεργάτες τους, που συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου, αλλά και τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και συμμετείχε είτε δια ζώσης είτε online. Παράλληλα, δεσμεύονται για μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα